Glumica Sarah Jessica Parker poznata je trendseterka koja ima istančan ukus za stil, posebno kad su u pitanju cipele. Ulogu gurua u svetu cipela nije samo stekla kroz svoju najpopularniju ulogu Carrie Bradshaw iz serije Sex and the city, nego i zbog svog privatnog stila. 

Međutim, SJP nije samo poznata po odličnom izboru cipela već i stajlinzima koji dokazuju iz izdanja u izdanje da s razlogom poseduje reputaciju jedne od najbolje obučenih dama na svetu!

(Sofisticirano i seksi: Sarah Jessica Parker u uzanoj, satenskoj Max Mara haljini)

Iako je u poslednje vreme mahom u street style izveštajima viđamo u jeansu i baletankama, Sarah nas ponekad iznenadi kombinacijama za dan koje nisu toliko casual.  

(SJP otkrila tajnu svog dobrog izgleda)

Tako je bilo pre neki dan kada smo je uočili u crno-beloj klasici koju je osvežila ciklama ešarpom. Naime, glumica je izbledeli, baggy jeans s podrvnutim krajevima nadogradila crnom majicom, elegantnim crnim salonkama i jednostavnim takođe crnim mantilom.

Njena kovrdžava kosa i ciklama ešarpa, kao i sunčane naočare i kožna bela torba koju je SJP nosila ukoso su finiširali ovaj dnevni look koji i vi možete da iskopirate u svojoj režiji.