Ona je jedna od najlepših žena na svetu koja zrači neverovatnom energijom, šarmom i prirodnošću. Gde god da se pojavi, Blake pleni pažnjom a za je najvećim delom zaslužan njen zarazan osmeh, prelepa kosa i držanje, kao i stil.

Lepa glumica je takođe jedna od retkih dama koja samu sebe stilizuje, bez pomoći nekog profesionalnog stiliste ili dizajnera. Oslanjajući se na svoj instikt i osečaj za modu, Blake retko kada pogreši. Skoro pa nikad.  

Američka glumica i zvezda hit serije Gossip girl koja trenutno promoviše film Age of Adeline je poznata i po praktičnoj modi. Pre nekoliko dana šarmantna Blake je demonstrirala kako možete da nosite svilenkastu košulju cvetnog desena, u dnevnoj i večernjoj varijanti.

Naime, tokom dana Blake je obukla atraktivnu košulju dizajnerke Lindsey Thornburg u paru sa tamnim jeansom dubokog struka, poludubokim čizmicama od antilopa u nude, pesak boji. Kompletan look nadogradila je njena bujna kosa i torbica na rame u stili sedamdesetih.

Inače, ovu košulju je Lindsey uradila u saradnji sa glumicom za njen Preserve sajt. Tog istog dana, Blake se presvukla iskoristivši košulju za glam večernje izdanje. Identičnu košulju zlatna devojka Holivuda je iskombinovala kratkom suknjom istog desena, sandalama u neon žutoj boji i punđom.