Kada mislimo da ne može više da nas očara i oduševi svojom odevnom kombinacijom, prelepa i šarmatna Olivia Palermo izvuče još koji kec iz rukava i ostavi nas bez teksta.

Tako je bilo juče kada se pojavila na godišnjem spring gala događaju kojim zvanično počinje nova sezona Njujorškog baleta.

Graciozna i u stilu junakinje nekog Šekspirovog dela, Palermo je mamila uzdahe svih prisutnih blistajući u dugoj, vintage haljini cvetnog motiva.

Beličasta haljina od prozirnog šifona u stilu prolećnih couture kreacija Valentina je naglasila još više ženstvenost i eleganciju prelepe Olivije koja je kompletan look nadogradila polurazbarušenom pletenicom.

Naravno ni ostatak aksesoara nije mogao da prođe nezapaženo: clutch torbica s dodatkom resa, statement prstenje, masivne narukvice sjajno su finiširale ovu Palerminu bajkovitu kreaciju od šifona. 

I šminka je ispratila ovaj eteričan look. Diskretni bronzer je naglasio njene jagodice dok je ostatak lica bio našminkan krajnje neutralnom šminkom, s tek sjajem na usnama i smeđom senkom na očima.   

Zaista, neodoljivo.