U većini slučajeva kada prosečan muškarac napuni 40 godina za rođendan dobije kolač ( i to kolač, a ne tortu), običnu, klasičnu košulju na poklon i rodbinu na okupu. I da, ne smemo da zaboravimo. Tu je skoro uvek i tetka koja miriše na miris ustajalih ruža.

Ali kad David Beckham puni 40 godina, to je onda daleko više od obične rođendanske zabave. Da, da. Tu nije samo rodbina na okupu, već i Spice Girls, kao i veliki broj poznatih koji su dugogodišnji prijatelji slavnog para.

Za nezaboravan provod pobrinula se mahom Victoria Beckham koja je preuzela kompletnu organizaciju glam partyja na sebe!

Iako se proslava rođendana dešavala kilometrima daleko od nas (Maroko) delić atmosfere smo videli zahvaljujući fotkama sa Instagrama.

Tako smo prvo videli fotku Davida i Victorije sa bivšim članicama poznate britanske girly grupe Spice Girls i najboljom drugaricom njegove supruge, Evom Longoriom. Jedina koja je nedostajala je bila Mel B, ali čini se da ekipi nije preterano falila s obzirom na osmehei dobro raspoloženje...

Ekstravagantna žurka koja je održana u luksuznom resortu Amanjena je nastavljena duboko u noć.

Naravno, rođendanski party nije mogao da prođe bez Davidove i Victorijine dece. Brooklyn, Cruz i Romeo su se takođe našli na fotografijama sa roditeljima koji nisu krili sreću i oduševljenje što je kompletna porodica na okupu.

Među gostima pored Eve Longorije su bili i Liv Tyler, Gordon Ramsay, Guy Ritchie i David Blaine. Ćerkica para, preslatka Harper je izostala sa slavljeničkih slika ali to je bilo krajne očekivano s obzirom na njenu dob.

David se na Instagramu posebno zahvalio Victoriji i najbližoj porodici na organizovanju ovakve žurke ali i podršci svih ovih godina.

"Moram da im se zahvalim posebno jer ništa u životu ne bih postigao da oni nisu bili ti i podržavali me od prvog dana," napisao je Beckham.

Kako prenose svetski mediji kompletna žurka koja je napravljena u arapskom duhu, sve sa trbušnim plesačima, gutačima vatre i detaljima kao iz Hiljadu jedne noći je Victoriju koštala preko pola miliona dolara!

Jedini peh koji je Beckham porodica imala je činjenica da je njihovu žurku u naslovima i vestima potisnuo porođaj vojvotkinje od Kembridža koja je tog istog dana rodila malenu devojčicu.