Njujorški muzej Whitney Museum of American Art sinoć je bio domaćin glamurozne žurke koja je okupila veliki broj poznatih koji su dobili priliku da prvi zavire u renovirano zdanje poznatog muzeja.

Na pomenutoj žurci videli smo i SJP koja se pojavila u svom do sada najseksepilnijem izdanju. Takvom da smo imali utisak kako je njen famozni alter ego, gospođica Carrie Bradshaw krenula na date sa Zverkom.

(Sarah Jessica Parker otkrila tajnu svog izgleda) 

Sarah (50) je bila glam, seksi i sofisticirana a za to je najviše bila zaslužna izazovna, uzana haljina u sivkastobeloj nijansi, sjajnog satena koja je savršeno naglasila glumičinu vitku liniju, kao i duga, zalizana ombre kosa od koje glumica ne odustaje na većini red carpet manifestacija.   

Impresivna staklena zgrada koju je redizajnirao Renzo Piano, slavni arhitekta je bila odlična scenografija za SJP koja je kompletan look nadogradila crnim blejzerom, salonkama od piton kože, doplom srebrnom ogrlicom i decentnim minđušama.

(8 poznatih dama sa impresivnim stilom)

“Uzbuđena sam ali prevashodno jer mislim da je ulaganje u umetnost i muzeje sjajna prilika da privučete i edukujete omladinu. Zdanje je spektakularno, izgleda nestvarno... osećam se nekako veoma sofisticirano ovde," izjavila je SJP upoređujući prethodnu zgradu Whitney Museuma koja se nalazila na Upper East Side strani Menhetna.