Najaktuelnija modeling zvezda koja je već ponela nekoliko najznačajnijih revija i kampanja dokazujući svima da je najtraženi model na svetu, Kendall Jenner, nije samo postala miljenica modnog sveta zbog prirodne lepote kojom pleni na pisti već i zbog sjajnih kombinacija koje šeta van reflektora.

Ovaj vikend Kendall je za proslavu rođendana prijateljice i koleginice, prelepe Gigi Hadid odabrala crno-belu kombinaciju koji nas je osvojio na prvi pogled.

Naime, povodom proslave 20-og rođendana bliske prijateljice Gigi Hadid, koji je održan u Njujorku, mlada manekenka nije odlučila da izabere klasičan party outfit već krajnje ležeran i tipičan za off duty stil svih modela.

Uske kožne pantalone Jennerova je nadogradila ležernom i dugačkom belom košuljom koja se može nositi i poput bele košulje. Manekenka ju je otkopčala kako bi do izražaja došle kožne pantalone. Finiš je bio i više nego pun pogodak: cno-beli kaput odlično je zaokružio ovaj styling kog je Kendall nadopunila uz crne modne detalje – klasičnu crnu torbu i crne čizme.