Prelepa u beloj plisiranoj haljini Jeana Paula Gaultiera: Naomi Campbell zasenila sve na gali magazina TIME!

Foto: Profimedia

23. 04. 2015.

Naomi Campbell je blistala i stilski dominirali obučena u predivnu plisiranu belu haljinu s potpisom Jeana Paula Gaultiera.....

Spektakularno gala veče koje je magazin Time priredio povodom izlaska njihove godišnje liste 100 najuticajnijih osoba na svetu nije moglo da prođe bez ultimate catwalk kraljice, zanosne i graciozne Naomi Campbell.

Britanska manekenka (44) koja za razliku od Gisele nema nameru da u skorije vreme se povuče sa piste (nedavno nosila modele Burberryja na njihovoj L.A. reviji) je ukrala kompletan show pa i pažnju sa "it" para, Kim Kardashian i Kanye Westa kada se pojavila na crvenom tepihu u eteričnoj i seksepilnoj (ali diskretno i sa merom) plisiranoj haljini snežnobele boje koja je još više naglasila njenu tamnoputu put.

Svilenkastu haljinu francuskog dizajnera Jeana Paula Gaultiera, najpoznatija modeling "gazela" na svetu je nadogradila krznenim bolerom modne kuće Fendi, svojom zagasito crnom kosom i belim salonkama na vrtoglavo visoku petu. Skoro pa anđeoski izgled s malom dozom chica...  

Naomi je po običaju bila i jedna od najveselijih gošći koja dodatno doprinosi atmosferi i zabavi pa se tako pridružila Kanye Westu na bini prilikom njegovog nastupa. 


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin