Stilska dominacija: 6 fantastičnih izdanja Blake Lively u jednom danu!

Foto: Profimedia

22. 04. 2015.

Blake, kad si stigla draga?

Američka glumica Blake Lively radi punom parom na promociji najnovijeg filma "Age of Adeline".

Mlada mama je uspela da obiđe rekordan broj tv emisija u jednom danu i pritom se preobuče čak šest puta!

Poznata kao glumica koja ne koristi usluge stilista već sama sebe stilizuje i to u fantastične dizajnerske komade, Blake je u jednom danu uspela da prikaže celi niz raznovrsnih odevnih kombinacija koje vam donosimo danas!

Jutro je započela u elegantnoj kombinaciji Roksande Ilinčić. Prekrasan color block kaput u nijansama plave i žute iz poslednje resort kolekcije britanske dizajnerkeice sparila je s bodycon haljinom iz iste kolekcije.

Za dolazak na show odabrala je kombinaciju iz nove Marc Jacobs kolekcije koju je zaokružila Louboutin "Tucsick" cipelama.

Za emisiju Live With Kelly & Michael odlučila se za jaku boju fuksije i haljinu na preklop kuće Kristinit.

Intervju na radiju Sirius dala je u eklektičnoj kombinaciji mini haljine i jakne s raznobojnim printom iz nove jesenje kolekcije modne kuće John Galliano. Haljinu je upotpunila sandalama kreatorke Sophie Webster.

Radio je napustila u nežnoj boji lavande. Kaput od kašmira kuće Cushine Et Ochs uparila je s palazzo pantalonama iz iste kolekcije i tankim belim topom.

Za poslednju večernju obavezu, talk show Jimmyja Fallona, potrudila se vratiti u dane kada je njena karijera "it" devojke bila u punom zamahu. U studiju se pojavila u seksepilnoj kombinaciji crnog negliže topa i raskošnih plisiranih pantalona od svile u stilu 70-ih.

Naravno, ne smemo da izostavimo i još jedan outfit koji je Blake nosila dan pre svih ovih 6 kombinacija kada se pojavila u dugačkom crnom blejzeru koji je obukla preko prozirnog kombinezona sa zvezdicama. 

izvor: buro247.hr


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin