Da majčinstvo itekako prija i godi prelepoj glumici Scarlett Johansson, videli smo ovog vikenda kada su održane godišnje MTV Movie Awards.

Naime, sedam meseci nakon što je rodila čerkicu Rose Dorothy (iz braka sa francuskim novinarem Romainom Dauriacom), zgodna glumica se pojavila na tradicionalnim filmskim nagradama MTV kanala, blistajući u pink kombinezonu Zuhaira Murada.

(Zavirite u raskošan dom Scarlett Johansson)

Atraktivna Johansson (30) je svima pokazala kako je uspela za samo nekoliko meseci da povrati savršenu liniju i čak da postigne još tanji struk nego što je imala pre trudnoće, pridruživši se mnogim slavnim mamama ( Blake Lively, Elena Perminova, Mira Duma) koje su ubrzo nakon porođaja vratile svoje pređašnje vitke figure.

(Najbolja frizura Scarlett Johanssson do sada: Glumica predstavila svoj najnoviji look)

Moramo da priznamo da je izbor pink kombinezona bio krajnje iznenađujući s obzirom da smo retko kad glumicu viđali u ovako vedroj, neon boji kao i kombinezonu, ali savršen kroj (sečen u struku, prati liniju tela i ima sitniji vez oko struka) kao i krupniji vez nalik kragni ili ušivenoj ogrlici u gornjem delu savršeno je "legao" uz glumičinu novu frizuru, polučiroki koji je glumica promovisala pre nekoliko meseci.

(Učite od nje: 4 beauty pravila Scarlett Johansson)

Scarlett je kompletan look nadogradila zivahnim i zabavnim sandalama Sophie Webster u neon plavoj, zelenoj i pink kombinaciji kao i tirkiznom clutch torbicom, ručičastim ružem i zlatnim minđušama.