Koliko god da nam se sviđa njen stil, jer to je neosporiva činjenica: Amal je među top 10 trenutno najbolje obučenih dama (koje nemaju nikakvih dodirnih tačaka sa modom!), ne možemo ipak da se pravimo slepi i nezainteresovani. Amal, draga... da li ti jedeš bilo šta? Sem salata?!

Naime, poslednje izdanje zanosne crnke i supruge Georgea Clooneyja opet nas je ubedilo da Amal ima besprekoran osećaj za stil i da jednako dobro pliva u različitim stilovima i trendovima, birajući kombinacije koje još više ističu njenu gracioznu lepotu i elegantan stav. Na intimnoj večeri sa Georgeom, Amal je obukla malu crnu haljinu iz prolećne kolekcije Giambatiste Vallija koju je nadogradila belom, bukle jaknicom i crnim salonkama. Jednostavno, elegantno i chic! 

Međutim, stajling ovoga puta nije uspeo (bar ne u ovom izdanju) da sakrije ono što takođe mnogima odavno pada u oči, činjenicu da je Amal premršava, skopo pa anoreksična i da iz dana u dan biva sve mršavija. 

Što nas nekako žalosti jer nikako nam ne ulazi u glavu kako jedna pametna, uspešna i očito zadovoljna žena može da dođe u situaciju da izgleda kao kostur? Ok, da ste manekenka (iako uopšte nije ok, ali donekle bismo shvatili) i da prosto imate direktivu od matične agencije da održavate neki skinny izgled koliko god on bio nezdrav i nimalo atraktivan i privlačan, ali kod Amal, ugledne advokatice i borca za ljudska prava, ne vidimo nijedan razlog da sebe dovedete u ovaj stadijum mršavosti. 

Elem, kombinacija je bila za čistu 10 ali Amal, pojedi nešto. PLizz!