Boho chic se uz pomoć sedamdesetih vratio na velika vrata. Međutim, ukoliko ste prava fashion devojka, onda smo sigurni da u svom garderoberu odavno imate nekoliko ključnih boho komada poput svilenkaste maksi haljine u cvetnom printu, kratke jaknice s resama i minimum jedan par dubokih čizama od prevrnute kože. Da li smo pogodili? 

Elem, dok mi čekamo da se proleće dozove pameti i pokaže se u svom najlepšem izdanju, preko okeane neke dame su već demonstrirale svoje viđenje sedamdesetih. Jedna od njih je manekenka Hailey Baldwin koju smo primetili na ulicama Njujorka u pauzi snimanja modnog editorijala.

Njena kombinacija za snimanje odmah nas je inspirisala da se zamislimo u sličnoj kombinaciji jer duga cvetna haljina sa dubokim šlicevima priziva uživanja u prirodi na suncu.

Kompletan look, Hailey je nadogradila fantastičnim camel čizmama od prevrnute kože u stilu kaubojki, pokazavši da je ova kombinacija uvek dobitna! I aksesoari su ispratili boho stil pa je Hailey finiširala stajling velikim i upečatljivim nakitom!

Mi sad samo čekamo sunce, temperature iznad 20 stepeni pa da vam pokažemo našu verziju cvetne haljine i čizmi!