Ellie Goulding: Još jedna zvezda koja nije odolela trendu lob frizure

Foto: Profimedia

18. 03. 2015.

Ellie je novu frizuru prošetala noseći prekrasnu Balmainovu haljinu povodom otvaranja novog londonskog butika ovog renomiranog branda.

Ako dosad niste primetili da je lob u modi, ne znamo gde ste bili poslednjih dana?! Nakon mnogih lepotica, uključujući i poslednju u nizu - Jessicu Albu, svoju je kosu odlučila da skrati i britanska pop pevačica Ellie Goulding.

(Chic frizura koju ćemo nositi sledeće sezone)

28-godišnja plavuša odlučila se na dužinu dugog boba, odnosno dužinu malo ispod nivoa brade, a sami stil frizure podsetio nas je na Rosie Huntington - Whiteley koja je još na samom kraju prošle godine pokrenula trend loba. Elliejina kosa prebačena je na stranu i ošišana u voluminoznim slojevima koji joj stoje odlično i uokviruju njeno pomalo duguljasto lice na mnogo mekši, ženstveniji i sofisticiraniji način.

Ellie je novu frizuru prošetala na Balmain žurci povodom otvaranja londonskog butika francuske kuće, a čitav stil popularne pevačice odisao je elegancijom, dok je dugački bob ovim primerom još jednom potvrdio da se radi o univerzalno laskavoj frizuri koja odlično izgleda na gotovo svakom licu. 

(4 nove frizure koje ćemo nositi ovo proleće)


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin