Opšte je poznato kako mlađe sestre vole da pozajmljuju i nose odeću starijih sestri. Tome su sklone sve sestre, pa i one koje odavno ne uspevaju da svoju intimu drže dalje od medija. To potvrđuje i Solange Knowles koja se na pariskoj reviji Vivienne Westwood koja je održana pre neki dan na PFW-u, pojavila u statement komadu koji nam se učinio i više nego poznat. 

Naime, Solange se pojavila u savršenom teget kaputu s potpisom brenda Harbison Collection (proleće/leto 2015) koji je njena sestra nosila pre dve nedelje! 

Beyoncé je tada prisustvovala debitantskoj reviji repera Kanye West za Adidas u okviru Njujorške nedelje mode. Atraktivan kaput u kolor-bloking kombinaciji, s akcentom na crvenu i svetloplavu boju, s dvorednim kopčanjem sestre su nadogradila ipak svaka u svom stilu.

Dok je Beyonce statement kaput finiširala okruglim naočarama, krznenom torbicom i lakovanim, crvenim sandalama sa kaiščićima, Solange se opredelila za svoju afro kosu, box clutch torbicu i sandale u sličnoj kombinaciji kao kaput.

Pa koji stil vam se više sviđa?