Jedna od najpopularnijih trendseterki na svetu, Ruskinja Miroslava Duma redovan je posetilac Fashion Week izdanja. Vlasnicu popularne lifestyle platforme buro247 uvek prate horde paparaca spremne da uslikaju njene stilske bravure.

Duma koja se nedavno porodila (krajem godine dobila ćerkicu Annu) već od starta ovosezonskog FW izdanja promoviše i svoj novi look koji je fuzija sedamdesetih i elegantnog, damskog stila po kom je Duma oduvek bila prepoznatljiva. Kao što to obično biva svoja najbolja izdanja Duma je sačuvala za sam kraj, Paris Fashion Week. 

(Pogledajte Miroslavu Dumu u savršenom trenču s potpisom Burberryja)

Blago natapirana duga kosa, naglašene obrve i šiške, kao i neutralan, prirodan makeup Duma je ovih dana zaokružila savršenim jesenjim kostimom u zanimljivoj kombinaciji bele, teget i žućkastozlatkaste boje.

Polukratki blejzer A forme i uzanih rukava ispratio je model perfektnih kilote pantalona, dužine do članka u zlatkastoj nijansi senf boje.  Kompletan look, Mira je finiširala elegantnim salonkama od prevrnute kože u breskva, nude boji, kao i moćnim stavom koji je svima pokazao da Dumi ne fali ni trunka samopozdanja.

(Pogledajte 8 lekcija o stilu koje smo naučili od Miroslave Dume)

Kasnije tog istog dana Duma se presvukla u jednako očaravajući kaput u ljubičastoplavoj boji. Ravnu kosu su u ovom izdanju zamenile šarmantne lokne, dok je za finiširanje izdanja Mira iskoristila sunčane naočare, statement LV torbu i nude salonke.

Treća kombinacija je njenom FW izdanju donela dašak rokenrola! Za to je najviše bio zaslužan savršen iscepan model boyfriend jeansa koji je Mira finiširala lakovanim crnim salonkama i zanimljivim crno-belim kaputom koji je nosila potpuno ležerno: otkopčano i sa zavrnutim rukavima.

Naš favorit!