Moćan duo: Adriana Lima i Alessandra Ambrosio zvezde Balmain revije

foto: Imaxtree

06. 03. 2015.

Dugogodišnje prijateljstvo Oliviera i brazilskih manekenki je bio jedan od ključnih razloga da se cure pojave samo na njegovoj reviji u dosadašnjem FW izdanju. Da li ćemo ih videti još na nekoj reviji, šta vi mislite?

Balmanova jučerašnja revija na aktuelnom PFW je izazvala veliku pažnju atraktivnim, seksepilnim odevnim komadima ali i moćnom ekipom modela koje su nosile kolorbloking kreacije ukrašene resama i nitnama.

Ekipa je bila toliko efektna da je reviji omogućila epitet revije sa do sada najboljom "bandom" modela. Među mladim zvezdama modelinga (Gigi Hadid, Kendall Jenner) i redovnim Balmain curama (Joan Smalls i Jourdan Dunn) uočili smo i dva poznata lica koja retko viđamo na Fashion week izdanjima: Adrianu Limu i Alessandru Ambrosio.

Adriana Lima je prva zakoračila na pistu, stilizovana u moćnu, crnu, dužu jaknu od pliša i kože sa širokim kaišem i reverima, da bi negde pri kraju na pisti se pojavila i njena sunarodnica, prelepa Alessandra Amborsio u kolobloking, plisiranoj haljini.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...