Urednica mode, da budemo precizniji - modni direktor online shopa Stylebop.com, Leila Yavari ima stil koji nas je već odavno kupio! 

Leila je rođena u Teheranu, ali se već u tinejdžerskim danima preselila sa porodicom u Los Anđeles gde je počela uporedo da se bavi modelingom i da studira političke nauke. Kada je pre 4 godine postala urednica stila nemačkog luksuznog online shopa stylebop.com, došla je u centar pažnje modne javnosti koja ne može da se nagleda njenih sjajnih izdanja.

Njen stil je savršena fuzija devedesetih i francuskog chica. Od dizajnera obožava Fausta Puglisia i Damira Domu. Aksesoari su joj uvek minimalni, a poseban detalj svakom looku daju njene jače obrve i blago talasasta, divlja kosa. 

Na ulicama Milana uočili smo je u odličnom kožnom kombinezonu Sonie Rykiel u maslinastozelenoj boji koji je uparila crnom rolkom s potpisom Jil Sander, dok je kompletan look nadogradila savršenim Pierre Hardy cipelama sa otvorenim prstima i horizontalnim kaiščićima i Valentinovom torbicom na rame.

Tako retro, tako chic. Jednom rečju: perfektno!