Anja Rubik, zvezda naslovnice našeg martovskog broja oduvek je plenila nekom ležernošću i neposrednošću koja joj je obezbedila mesto među najboljim modelima na svetu. Prelepa Poljakinja odavno je pistu zamenila modnim editorijalima i reklamnim svetom a od nedavno je voditelj i jedan od sudija poljske verzije poznatog rijalitija Project Runway

Rubik je takođe osnivač erotskog magazina 25, kao i glumica, a pre nekoliko meseci je lansirala i svoj prvi parfem pod nazivom Original. Ova atraktivna plavuša je poznata i po svom stilu. Dok je na zvaničnim i glam događajima verna seksi modelima s potpisom Anthony Vaccarella i Saint Laurenta, za dnevne street style kombinacije uvek bira parktičnu i udobnu modu i to u boho stilu koji ove sezone dominira i kod drugih dama.

Upravo u jednom takvom boho autfitu videli smo Anju na prohladnim ulicama Varšave. Atraktivna Poljakinja je izgledala chic i ležerno stilizovana u narandžastu majicu, cvetnu sportsku jaknicu i široke teksas zvoncare, ali našu pažnju je najviše privukla njena bundica od prevrnute kože u camel boji s belom, vunenom postavom i njena kovdržava, neukrotiva kosa koja je učinila da Anja izgleda kao prava boho princeza na ulicama poljske prestonice. I obuća je ispratila ovaj 70s look: čizmice od antilopa u sličnoj boji bundice.