Zavodljiva poslovna odeća na Gigi Hadid i Joan Smalls je obeležila jesenju kolekciju Max Mare koja je prikazana na aktuelnom Milano Fashion Weeku.

Poznate manekenke su definitivno dodatno začinile fantastične komade italijanske kuće koja je svoje mesto pod suncem i obezbedila kreirajući kvalitetnu poslovnu odeću elegantnih i decentnih krojeva s pravom dozom seksepila koja je Max Mara ženu učinila više nego zavodljivom i poželjnom.

Američka lepotica Gigi (19) je otvorila reviju u stilu Marilyn Monroe, obučena u camel kaput ispod kog je nosila uzanu nude bluzu dubokog dekoltea i sivu pencil suknju, podsetivši nas na glamurozan, jednostavan i prirodan look koji je proslavio filmsku divu. Italijanski mediji su bili oduševljeni ovim holivudskim izlaskom poželevši zanosnoj Gigi dobrodošlicu (Benvenuto a Milano, Gigi!)

Gigi koja je slobodno vreme između revija provodi u društvu najbolje drugarice Kendall Jenner, je izgledala sveže dok je moćnim hodom šetala na bini, pridržavajući kaput, izgledajući kao classy dama koja se uputila u svoju kancelariju.    

Pogledajte u galeriji kompletnu kolekciju >>>

Marilyn, jesi li to ti?