Koja vam je prva asocijacija kada spomenemo off duty stil? Mi zažmurimo i zamislimo bomber kožnu jaknu, super skinny jeans i poluduboke čizmice (crne, naravno!), jer ovo je uobičajna uniforma skoro svake manekenke koju vidimo za vreme haotičnih Fashion week dana kada je njihov raspored pun stavki koje počinju sa "show...".  

A i zašto bi išta menjale kada izgledaju upravo u jednostavnim, običnim krpicama najlepše i najprivlačnije? Mi stvarno ne vidimo nijedan razlog. Uostalom, ovakve kombinacije su najlakše kada idete sa revije na reviju. I da hoćete da se igrate s modom i stilom, ne stižete.

S vremena na vreme neki model prekrši ovo pravilo i iznenadi nas svojim moćnim i stilizovanim izdanjem. Ovoga puta je to bila Karlie Kloss koja je odlučila da prekrši sva off duty pravila i na ulicama Njujorka se pojavi u moćnoj poslovnoj kombinaciji koju možete u sopstvenoj režiji da iskopirate za neki vaš radni dan.

Na reviji Michael Korsa, Karlie se pojavila u ležernoj i prefinjenoj kombinaciji. Vitka manekenka je uparila osnovni office komad (sivkastoplavi blejzer ravnog kroja i finog tkanja koji je otkopčala) sa trendi komadima i detaljima (beli crop top + crna suknja visokog struka). Umesto salonki koje bi možda većina izabrala, ljupka Kloss je kompletnu business kombinaciju nadogradila ravnim, crnim cipelama sa zlatnom kopčom (imamo neki osećaj da ih je pozajmila od BFF, Taylor Swift) i klasičnom Chanel torbom sa metalnim kaišem.

Perfektno!