Dva meseca nakon porođaja i Blake je ista: vitka, nasmejana, zavodljiva, očaravajuća. I opet zvezda NYFW-a. Prelepu glumicu smo uočili na njujorškoj reviji jesenje kolekcije dizajnerke Gabriele Cadene čiju je crno-belu kreaciju zanosna Blake i nosila na reviji.  

27-godišnja glumica nije mogla bolju kreaciju da odabere od ove kolor-blocking haljine kožnih crnih detalja sa strane, dubokog dekoltea i rasfešlusa na donjoj suknji, koja je ispratila linije njenog seksi tela, otkrivši od tela dovoljno da naglasi glumičino rasno poprsje i savršene noge.

(Blake Lively pokreće liniju za bebe)

Lively koja spada u top obučene glumice (Jessica Alba, Natalie Portman i Marion Cotillard) često viđamo u uzanim bodycon haljinama koje naglašavaju linije tela, a ova nam je samo potvrdila da trudnoća glumici nije nimalo izmenile njene savršene proporcije i da je njenoj izazovnoj figuri samo donela extra seksepil. 

(Glumica nastavlja da impresionira: Dve opuštene zimske kombinacije) 

Nadogradnja je takođe bilja briljantna: nude make up, puštena kosa, bele sandale sa kaiščićima, crni kaput i clutch torbica u toploj dunjažutoj boji.