Njen ljupke linije lica, šarm i elegancija oduvek su bile upoređivane s legendarnom glumicom Audrey Hepburn, i to krajnje s razlogom jer nijedna dama na aktuelnoj holivudskoj sceni nema tu gracioznost i ljupkost koju poseduje Natalie Portman.

Prelepa glumica ovih dana boravi u Berlinu u kome se trenutno održava kako tamošnji mediji prenose "najkul" filmski festival na svetu. Na ovogodišnjem, 65. po redu Berlinalu poznata glumica je došla na premijeru svog najnovijeg filma Knight of Cups u kojem glumi kraj Christiana Bale.    

Za press konferenciju, Natalie je odlučila da kao prava ambasadorka Diora se pojavi u elegantnom, damskom kostimu, tačnije vunenom kaputu nalik haljini, midi dužine.

Detalje poput dugmadi, oblih ivica i elegantnih džepova u stilu najboljih Dior haljina iz pedesetih godina prošlog veka, Portman je nadogradila zalizanom, puštenom kosom i crnim sandalama od pliša. 

Crveni tepih i sama premijera su bili rezervisani za glamurozniju toaletu, ali opet crnu boju koja savršeno stoji Natalienom ružičasto-belom tenu. Glumica je blistala u uzanoj, po meri sašivenoj Lanvin kreaciji od korsetnog plišanog gornjeg dela i uzane asimetrične suknje od otmenog krepa.

Gornji i donji deo ljupka Natalie je stilizovala i akcentovala satenskom trakom. Moramo da priznamo da odavno nismo videli Portman u jednom ovakvom izdanju koje je na red carpet Berlinskog filmskog festivala doneo dašak prohujalih holivudskih vremena kada su Ava Gardner, Gina Lolobrigida i Sophia Loren imale običaj da u sličnim izdanjima mame uzdahe zvanica i fotografa.