Kendall na Nedelji mode. To više složićete se nije nikakva vest, jer sada je očekujemo upravo na svim najvećim revijama sezone. Zato nas nije začudilo što je lepotica ovih dana bila u poseti "Gradu svetlosti" u kom je ovog vikenda završena Nedelja visoke mode.

Tokom trajanja pomenute, IT cura modelinga je učestvovala na reviji modne kuće Chanel, snimala nekoliko editorijala i u pauzi od snimanja i pista šopingovala, i to najčešće u društvu majke, Kris Jenner.

Kendall Jenner zvezda Chanel revije u providnoj košulji. 

Sam dolazak majke i ćerke obeležio je instant odlazak sa aerodroma pravo u butik Saint Laurenta u kom su se Kendall i Kris zadržale nekoliko sati birajući krpice u kojima smo ih videli tokom narednih pariskih dana. 

S obzirom da je francusku prestonicu zaobišao minus i mećava koja je pogodila Njujork, Kendall je iz hotela u kom je smeštena izlazila stilizovana u jesenje krpice idealne za parisko sunce i desetak stepeni!

A prva kombinacija u kojoj smo je videli oduševila nas je efektnom kombinacijom američkog i francuskog stila.

Manekenka (19) je izgledala super seksi i trendi obučena u iscepan, svetli skinny jeans brenda Rag & Bone, nude salonke, crni dugački kaput Haidera Ackermana, sivu majicu i crni šešir! 

Jennerova nije propustila da u francuskoj prestonici prošeta i neki komad s krznom pa smo je tako drugog dana njene pariske avanture videli u kožnim pantalonama, beloj košulji A.L.C.-a, crnim lakovanim poluduobokim čizmicama i plavom Greylin kaputu koji je stilizovala krznenim bolerom s potpisom brenda Pam & Gela.

Trećeg dana koji je prethodio Chanelovoj reviji, manekenka je demonstrirala svoj najbolji off-duty look: oversized crne naočare, kožnu moto jaknu, kožne skinny pantalone i lakovane Saint Laurent čizmice. 

Povratak u Los Anđeles je bio rezervisan za omiljeni iscepani jeans, nude salonke i moto jaknu u boji meda, kao i vunenu sivu kapu kojom je Jenner zaokružila ovaj stylish airport stil.