Ako vam se sve više čini kako J.Lo izgleda iz dana u dan sve mlađe, izazovnije i lepše, verujet niste jedini. To je utisak većine. I iako znamo da je Jennifer jedna od dama koje marljivo i predano treniraju svaki dan ne bi li odražale svežinu, ali i top formu, veliki udeo u njenom besprekornom izgledu ima i ishrana.

Savršena kolekcija kaputa: 4 puta kada nas je J.Lo učinila ljubomornim!

Naime, poznata pevačica u slobodno vreme se bavi humanitarnim radom, a jedan od njenih projekata je Center for a healthy childhood. U okviru tog programa koji promoviše zdravu ishranu kako za decu tako i za odrasle, atraktivna pevačica je sa svojim fanovima podelila deo njene dnevne rutine. Reč je o najzdravijem obroku u danu - doručku koji Lopezr nikada ne preskače, a koji se nalazi u samo jednoj čaši prepunoj vitamina i minerala.

"Znala sam da mi hrana koju jedem ne daje energiju što sam i osetila na svom telu. To su jela i moja deca, pa sam se zapitala da li je to dobro za njih? I tako sam postala spremna da isprobam nešto novo", izjavila je Jennifer i dodala da bez ovog napitka ne započinje dan.

"Reč je o neverovatno zdravom smoothiju, prepunom vlakana, omega 3 kiselina i proteina, pa možete da ga pijete i između obroka", objašnjava Lopez.

Zavirite u garderober Jennifer Lopez.

Ako i vi želite da isprobate zdravi obrok u čaši, evo recepta za smoothie Jennifer Lopez:

Sastojci:

- 1 šaka svežeg spanaća

- 1 zamrznuta banana

- 1 šoljica pirinčanog mleka

- 2 kašike bademovog putera

- 1 kašika proteinskog praška

Priprema: Sve sastojke ubacite u blender. Miksirajte dok se sastojci ne sjedine. Smuti pijte ujutru ili između obroka.

izvor: stil. kurir.rs