Ultimate catwalk queen!

Legendarna britanska manekenka (44) zatvorila je spektakularnu parisku reviju svog dugogodišnjeg prijatelja, francuskog dizajnera Jean Paul Gaultiera u više nego cvetnom, ekstravagantnom modelu na ivici kiča, dokazavši da još uvek poseduje titulu kraljice modnih pista!   

Iako je kompletna haute couture kolekcija izmamila gromoglasan aplauz zvanica, zanosna pojava supermodela na samom kraju i njen moćni hod izazvali su erupciju oduševljenja, pojačavši kompletan efekat i izazivajući da veliki broj ljudi aplaudira stojeći!

Naomi koja pripada prvobitnoj i najpoznatijoj eri supermodela je takođe pokazala da je u 44-oj godini još uvek vlasnica vitkog, seksi tela i da može da iznese bilo koju kreaciju, a pogotovo neku luckastu, dramatičnu u režiji Jean Paul Gaultiera koji se prošle godine oprostio od RTW kolekcija, odlučivši da nastavi sa kreiranjem isključivo samo u sferi aksesoara i visoke mode! 

Campbell se pojavila na kraju revije u crnom bodiju koji je bio ukrašen i stilizovan providnom pvc folijom i cvetnim aranžmanom, izgledajući kao Amazonka, sve sa ljubičastom orhidejom u kosi, da bi joj se nakon nekoliko minuta na pisti pridružio i sam kreator.

"Drago mi je što je moja generacija cura, poput Cindy, Linde, Claudije, Kate, još uvek aktivna. Ponekad ne mogu da verujem koliko su naše karijere uspešne i dugoročne, ali srce mi je ipak puno jer sam presrećna što sam imala priliku i što još uvek imam mogućnost da radim u ovom ludom, kreativnom svetu! Ništa ne bih menjala. Ovo sam ja, i ovo je moj život," izjavila je Naomi koja se poslednji niz godina bavi velikim delom humanitarnim radom.

Upravo će na nastupajućem London Fashion Weeku, Naomi organizovati humanitarnu reviju Fashion For Relief na kojoj će prikupiti potrebna sredstva za pomoć obolelima od ebole. Na pomenutom događaju britanska manekenka će u društvu nekolicine modela nositi kreacije s potpisom Givenchyja, Alexandera McQueena, Azzedine Alaije, Vivienne Westwood, Stelle McCartney, Balmaina, Versacea i ostalih.

Do tada, pogledajte u galeriji kompletnu JPG reviju, koja je izgledala nalik na venčanje, s obzirom da su dominirale beličaste kreacije raskošnih suknji i bogatih materijala u stilu venčanica, kao i koktel haljine asimetričnog kroja, pune volana i savršeni blejzeri u muškom kroju, nadograđeni širokim pantalonama.  

Gaultierova zvezda: Naomi Campbell pokazala svima da je još uvek kraljica modnih pista!