Na znamo da li vam je promaklo, ali prošle nedelje, latino diva je ekipi People magazina otvorila vrata svog garderobera, otkrivši da je možda među poznatima najveći "sakupljač" jeansa i cipela, kao i da još uvek čuva legendarnu zelenu Versace haljinu koju je nosila pre 14 godina na dodeli Grammy nagrada.

I iako tada, od gomile krpica nismo mogli da primetimo da J.Lo ima i sjajnu kolekciju kaputa, poznata pevačica nam je to dokazala u proteklih mesec dana kada se na ulicama Njujorka i ostalim američki gradova pojavljivala u prelepim modelima u koje smo se zaljubili istoga časa!

Savršene kapute J. Lo je prošetala prilikom promovisanja svog najnovijeg filma (The Boy Next Door) i mislimo da ne preterujemo ako kažemo da ova žena možda ima najbolju kolekciju na svetu, od poznatih!

Dokaz no. 1: Damski kaput u toploj boji slonovače sa krznenim reverima i detaljem na ivici rukava, J.Lo je izabrala za gostovanje u emisiji The Daily Show with Jon Stewart. Look koji je miks luksuznih, raskošnih izdanja koja krase stil bogatih supruga biznismena (i to onih kontroverznih), ali i onog glamura koji je krasio holivudske zvezde poput Marilyn Monroe, Rite Hayworth i ostalih diva.

J.Lo kraljica after-partyja u izazovnoj beloj haljini.

Dokaz no. 2: Za gostovanje u emisiji The Wendy Williams Show, glumica i pevačica je izabrala šik kaputić peplum forme, pokazavši svima da nam je potreban jedan originalni crni kaputić koji će da odgovara našoj ličnosti, karakteru.

Jennifer Lopez prvokativna u kreaciji Zuhair Murada.

Dokaz no. 3: Na pretpremijeri filma The Boy Next Door, zvezda je blistala u savršenom crno-belom Giorgio Armani kaputu, midi dužine ispod kog je obukla crnu, izazovnu haljinu od providnog tila koja je virila ispod kaputa, dajući kompletnom izdanju damsku notu i prizvuk 50-ih. Naš favorit!

Seksi izdanje: Jennifer Lopez u 45-oj izgleda bolje nego ikad!

Dokaz no.4: Poslednje izdanje je rezervisano za look koji smo već analizirali u 3 savršene zimske kombinacije pevačice, ali koji je toliko dobar da moramo da ponovimo svoje oduševljenje: na gostovanju emisije Good Morning America, J.Lo je stigla u raskošnom, meliranom kaputu s potpisom Roberta Cavallija kojim je dominirala krznena, epic kragna!