Kada je pred kraj prošle godine raskinula dugogodišnju vezu sa Mattom Bellamyjem, Hudson je odlučila da u single vode uplovi u više nego seksepilnim izdanjima! Međutim, iako njen dekolte na ovogodišnjoj dodeli Golden Globes nagrada nije mogao da prođe nezapaženo, niko nije očekivao da će glumica biti toliko smela i hrabra pa da se pojavi u izazovnoj i prilično otkrivenoj haljini, u kakvoj se pojavila sinoć kada je u društvu majke, slavne glumice Goldie Hawn, došla na reviju Atelier Versacea.

Pariska revija na kojoj smo videli defile seksepilnih haljina u koje smo se zaljubili na prvi pogled, bila je u početku u senci dveju zvezda koje su sa Donatellom Versace pozirale na stepenicama pred okupljenim fotografima i zvanicama.

Iako je Goldie blistala u srnoj haljini i kratkoj budnici, pokazavši da je i u 69-oj godini zanosna i atraktivna, njena ćerka (35) je mamila uzdahe u prilično riskantnoj Versace haljini, jarke crvene boje, koja je otkrila ne samo glumičin ravan stomak, već i veliki deo njene zategnute, seksi zadnjice.

Asimetrična haljina na jedno rame sa providnim panelima u delu stomaka, sa strane i velikim delom na potezu zadnjice naglasila je glumičin seksepil i vitko telo, ali nije ostavila puno prostora mašti.

Svesna da je kreacija više nego izazovna, Kate je minimalnom nadogradnjom pažnju svih okupljenih držala na haljini, finiširajući look sa nude salonkama Christiana Louboutina i jednostavnim, damskim crvenim kaputom. Inače, crvena haljina je upravo iz prolećne kolekcije Atelier Versacea koja je prikazana sinoć.