Kada Jennifer Lopez promoviše svoj najnoviji film, rezultat su kolapsi na svakom koraku: saobraćaj stane u zoni studija u kom je najavljeno njeno gostovanje, ta ista gostovanja izazovu kolaps na drugim tv stanicama jer svi gledaju prelepu J.Lo, a net prosto poludi od vesti i fotografija vezanih za njene izjave i savršena fashion izdanja!

E pa dobro došli u jednu takvu nedelju! Jer, upravo ove nedelje J.Lo je započela intenzivnu, skoro pa 24h promociju najnovijeg filma The Boy Next Door (freak hot komšija se zaljubljuje u samohranu hot, normalnu majku koju glumi Jennifer).  

Prvo gostovanje je bilo rezervisano za jutarni najgledaniji show u Americi, Good Morning America koje je obeležio all grey look latino dive.

Naime, pop zvezda je odlučila da se na ovom gostovanju pojavi u luksuznom Roberto Cavalli, meliranom kaputu s krznenom kragnom ispod kog je obukla crnu pensil suknju i svetlucavi top bez rukava. Detalji poput fantastičnih Giuseppe Zanotti salonki (savršenstvo od cipela!) kao i Jimmy Choo "Ciggy" clutch torbica finiširali su ovaj otmeni i glamurozni look dive! 

Na svom drugom gostovanju u emisiji Live with Kelly and Michael, Jennifer Lopez je uspela da izmami najbolje ocene modnih kritičara ali i fanova koje je oduševila svedenim, damskim kaputom u pastelnopink boji iz jesenje kolekcije dizajnera Reem Acre. Srebrna box clutch torbica, Kwiat nakit i metalik sandale upotpunile su ovaj nesvakidašnji look pevačice i glumice.

U istom tonalitetu J.Lo je nastavila svoj modni defile pojavivši se u popularnom showu The Tonight Show Starring Jimmy Fallon u prelepoj i izazovnoj svilenoj bluzi u pink boji, dubokog dekoltea koju je stilizovala u paru sa dugačkim i širokim pantalonama Stelis od sjajne sirove svile, u boji breskva-ružičaste koje potpisuje brend Solace London.

Upravo ove dve, poslednje kombinacije su nam dokazale kako Lopezovom bronzanom tenu najbolje stoje pastelne nijanse nežne pink boje.