Kako slavne lepotice izgledaju bez šminke

Nekada je bilo nezamislivo da se slavne zvezde pojave u javnosti bez šminke, frizure i prikladnog stajlinga, ali danas su nove tehnologije donele jedan sasvim novi trend.

Obožavaoci glumica, manekenki, pevačica i ostalih slavnih ličnosti, danas se mogu lako povezati sa njima zahvaljujući društvenim mrežama, gde poznati rado objavljuju fotografije i beleže gotovo svaki svoj korak. Fanovi tako prate čime se bave i hvale njihove statuse, a slavne lepotice često ih iznenade fotografijama na kojima su bez šminke ili u nekom sasvim običnom izdanju, što uvek nailazi na pozitivne komentare. T

Ako neko može da se pohvali svojom prirodnom lepotom, onda je to 60-godišnja Christie Brinkley, jer jednostavno izgleda neverovatno dobro za svoje godine. Nakon što je napustila manekensku karijeru, vreme rado provodi u svojoj firmi i s kćerkama. Na jednoj od mnogobrojnih fotografija koje stalno objavljuje, pozira i sa ćerkom Alexom Ray Joel na kojoj se vidi kako obe uživaju na moru, bez suvišnog make-upa.

Najbolje plaćene manekenke na svetu poput Cindy Crawford, Heidi Klum ili Bar Refaeli rado sa svojim obožavaocima dele razne životne trenutke putem društvenih mreža. S obzirom na njihovu prirodnu lepotu, fotografijama bez šminke izazivaju same pohvale i oduševljenje u komentarima.

Ali osim manekenki, kojima je ruku na srce posao da budu zgodne, i neke slavne holivudske dive mogu se pohvaliti prirodnom lepotom. Među njima su Cameron Diaz, Megan Fox ili Jennifer Aniston, ali i pevačice poput Jennifer Lopez i Beyonce.


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin