Sve smo bliži premijeri najiščekivanijeg filma godine, ekzanizaciji bestselera "50 shades of grey" (11. februar, beogradska premijera). Da li ste i vi nestrpljivi kao i mii?

Na to nas je podsetila (mada, ko to može da zaboravi) ljupka Dakota Johnson koja u pomenutom filmu igra glavnu žensku ulogu, stidljivu i povučenu Anastasiju Steel koju zavodi beskrupolozni, tajanstveni biznismen Christian Grey koga igra hot, hot Jamie Dornan!

Ćerka Melanie Griffith i Dona Johnsona je blistala na 72. dodeli Golden Globes nagrada, na kojoj se pojavila u savršenoj, haute couture toaleti s potpisom Chanela, koja je ofkors bila u idealnoj i glamuroznoj sivoj nijansi: srebrnoj!   

Dakota je osvojila sve modne kritičare koji su konstatovali kako Johnsonova izgleda seksi i jedinstveno u haljini uzanog kroja s dubokim šlicem u prednjem delu koju je finiširala Jimmy Choo sandalama i srebrnoj clutch torbici.

Možda jer je siva ipak njena boja? Ili prosto jer metalik idealno ide uz njenu porcelansu put i kestenjastoriđu kosu? A možda prosto jer je generalno nova na crvenom tepihu i još nije imala priliku da zablista kao ovaj put?

Koji god da je razlog, moramo da priznamo da Dakota izgleda sjajno!