Black Dior Lady: Amal Alamuddin ukrala show na dodeli Golden Globes nagrada!

Foto: Profimedia

12. 01. 2015.

Ne znamo za vas, ali Amal polako postaje naša omiljena ikona stila. Da li ste i vi opsednuti njenim izdanjima?

Ovo je možda prvi put u istoriji dodele Zlatnih globusa, da je pažnju svih prisutnih, ali i okupljenih fotografa ukrala jedna zvezda koja nema nikakvih dodirnih tačaka sa filmom! Sem činjenice da je udata za jednog od najvećih glumaca današnjice, Georgea Clonneyja.

Najfascinatnija osoba u 2014. godini i žena o kojoj smo najviše pisali u poslednjih godinu dana, elegantna i graciozna Amal Alamuddin je uspela da skrene pažnju celokupne javnosti kada se ruku pod ruku sa suprugom pojavila na glamuroznom crvenom tepihu 72. dodele prestižnih Golden Globes nagrada. 

Bele rukavice i zanosna crna haljina na jedno rame s potpisom francuske kuće Dior, savršeno su pristajale gospođi Clooney koja je kompletan look nadogradila clutch torbicom na kojoj je bio prikačen bedž "Je suis Charlie", u znak solidarnosti sa ubijenim novinarima iz redakcije satiričnog magazina Charlie Hebdo.

Amal i George kome je dodeljena prestižna nagrada Cecil B. DeMille su celo veče proveli u društvu para Cindy Crawford i Rande Gerber koji je došao da podrži upravo slavnog holivudskog glumca.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...