Look dana: Anne Hathaway u maloj crnoj Pucci haljini i killer Louboutin salonkama!

Foto: Profimedia

08. 01. 2015.

Anne je u stilu prave zgodne žene zagrejala asfalt na ulicama Los Anđelesa kada se pojavila u izazovnom izdanju koji je sve prisutne očarao i ostavio bez teksta!

Zvezda filmova One day i Les Miserables ne spada u krug najomiljenijih filmskih zvezda, ali zato je često srećemo na listama najbolje obučenih žena na svetu, i to onih koje imaju damski, šik look koji preferiraju Francuskinje.

Iako smo je u poslednjih godinu dana retko viđali na crvenom tepihu, upravo nam je Anne prvog ponedeljka u novoj godini privukla pažnju seksepilnim izdanjem koje je izabrala za gostovanje u popularnoj tv emisiji Jimmy Kimmel Live! u kom je predstavila svoj najnoviji film Song One.

Hathaway (32) smo uočili na ulicama Los Anđelesa u više nego dobrom raspoloženju kada se ispred okupljenih paparazzo fotografa pojavila u izazovnoj, uzanoj Pucci LBD haljini koja je naglasila njenu savršeno vitku figuru. 

Kompletan look Anne je nadogradila sa killer potpeticama Christiana Louboutina i kratkom frizurom, dokazavši da je definitivno ima nešto u vezi nje što je odvaja od ostalih glumica.


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...