Kate spada u one poznate dame koje nas nikada ne razočaraju izdanjima za crveni tepih, ali i onim everyday kombinacijama koje ležerno šeta ulicama Njujorka, Los Anđelesa i drugih svetskih gradova.

Američka glumica koja sa suprugom Michaelom Polishom čini jedan od najskladnijih i najstilizovanijih parova na svetu, veliki je fan klasičnih odevnih komada i materijala poput jeansa i teksas košulje, pa je često viđamo u all denim kombinaciji koju nosi u boho stilu, nalik manekenkama iz ekipe Victoria's secreta. 

Pogledate Kate Bosworth u beloj Dior haljini. 

Upravo smo je u duploj denim varijanti videli pre neki dan na ulicama kalifornijskog grada San Jose, kada je skinny jeans koji imponuje njenoj vitkoj figuri uparila belom majicom i oversized teksas košuljom, dok je kompletan look nadogradila boho, poludubokim čizmica od prevrnute kože u maslinastozelenoj boji.

Pogledajte filozofiju stila Kate Bosworth.

Inače, Kate je ovih dana aktuelna, promovišući svoj najnoviji film Still Alice u kom glumi ćerku glavnog ženskog lika kog igra Julianne Moore, a skoro je najavila i da ćemo u martu 2015. videti njenu liniju obuće koju će uraditi u saradnji sa Matisse Footwearom.