Gde god da se pojavi, prelepu glumicu Jessicu Albu prati reputacija jedne od najbolje obučenih žena na svetu koja prosto ne sme da pogreši ili razočara. A to jeste pritisak i to ogroman, da uvek budete na nekom visokom nivou, koji mogu da iznesu samo profesionalci, odnosno oni koji stil drže u malom prstu!

Svoju filozofiju stila ne sumnjamo da će zvezda filmova Sin City, preneti i na svoje ćerke, trogodišnju Haven i šestogodišnu Honor sa kojima često voli da provodi slobodno vreme, posećujući butike, supermarkete, galerije.

Ružičasta princeza: Jessica Alba zimu dočekala u pastelu.

Ovoga puta, stajliš mamu i njenu mlađu ćerku smo uočili na ulicama Los Anđelesa na putu ka baletskoj školi koju već neko vreme pohodi Haven.

33-godišnja filmska zvezda je bila tip top sređena, stilizovana u midi suknju tamnoplave boje, beli pulover i kremastobordo kardigan.

Ombre je opet u modi: Jessica Alba predstavila svoj novi look.

Ombre, Les Petits Joueurs crvena torba sa ispisanim LOVE i savršene bordo poluduboke čizmice od prevrnute kože finiširali su ovaj odličan zimski look.

U skladu sa maminim izdanjem, malena Honor je bila takođe stilizovana u plavu, puf suknjicu, cvetnu bluzicu i beličasti kardigan, dok je na nogama imala crne dokolenice i ravne, kožne crne cipele.