Iako tehnički 2014. godina još uvek nije gotova, mislimo da možemo bez problema da jasno i glasno objavimo: Blake Lively je pobedila u kategoriji - Najbolji trudnički stil!

A tome je najviše doprinela činjenica da njen stil možete bez problema da preslikate u sopstvenoj režiji. Da je tako, dokazuje sledećih 5 činjenica kojima nas je naučila Blake u proteklih mesec dana:    

Kombinujte printove

Čim je objavila vest o trudnoći, i to putem svog sajta Preserve, Blake je postovala nekoliko fotografija sebe u krugu porodice, na kojim smo već tada mogli da primetimo kako Blake nije kao druge trudnice, stilizovana u dosadne, monohromatske krpice, već u zanimljive komade u etno, cvetnom dezenu. Sećate se one duge, maksi suknje koju je uparila s bluzom u printu orhideja s potpisom Sama & Lavia? Magic!

Otkrijte leđa

Većina budućih mama ima običaj da otkrije dekolte i tako skrene pažnju sa stomaka, ali ne i Blake! Prelepa glumica je uspela da nas iznenadi i to prijatno, kada se pojavila na dodeli L’Oreal nagrada za Ženu godine, u crnoj, uzanoj haljini otvorenih leđa.  

Pogledajte ošuštenu zimsku kombinaciju u režiji Blake Lively.


Izaberite boju

Blake spade u one dame koje se ne ustručavaju da nose izazovne krojeve, print i jarke boje, ali i da se potom pojave u minimalističnom izdanju. Jedan od takvih je bio rezervisan za press konferenciju na kojoj se pojavila u all white kombinaicji koju je naglasila ogrlicom i prstenjem u tirkizno pravoj boji.  

Udobno može biti i chic

Da mogu da biraju, sve trudnice bi 9 meseci nosile trenerku i široke tunike. Ali to opet nije izgovor da ne zablistate u širokoj i udobnoj odeći, koja može da bude jednako očaravajuća kao i neka uzana i seksi. A ove zime Blake je nosila najsavršenije kapute, vunene haljine i pončo i bila prava street style zvezda!  

Pogledajte 3 savršene jesenje kombinacije Blake Lively.


Naglasite svoju trudničku figuru

Koliko god da imate godina, i bez obzira na broj kilograma koji ste tokom nje dobili, trudnoća je jedan od najlepših trenutaka u životu svake žene koja bi trebala da bude ponosna na svoje telo. Lively je i te kako ponosna, s obzirom na to da smo je čas viđali u uzanim, a čas u komfornim krpicama. Naš najomiljeniji komad: limunžuta haljina s potpisom Guccija.