Nalik snežnoj kraljici: Keira Knighltey blistala u Simone Rocha haljini

Foto: Profimedia

09. 12. 2014.

Britanka koja ima neverovatan osećaj za ženstvene kreacije, očarala nas je na godišnjoj dodeli nagrada British Independent Film Awards....

Prelepa Keira Knightley je oličenje elegancije, ali one najčarobnije koja vas uvek ostavi bez teksta svojom ljupkošću i ženstvenošću.

Zato se uopšte nismo iznenadili kada smo pravu lejdi ne samo britanske, već i svetske scene videli kako blista i krade pažnju sa ostalih gostiju na godišnjim 2014 British Independent Film Awards, koje su održane juče u Londonu.

Knightley je izgledala kao moderna princeza, obučena u ultraženstvenu haljinu s potpisom Simone Rocha iz njene kolekcije za proleće/leto 2015, kojom je dominirao romantični cvetni print nalik snežnim pahuljama i krznena ivica na asimetričnim panelima koji su upotpunili donju, punu suknju.

Make up je bio u skladu sa toaletom, vrlo suptilan i nežan, i naglasio je nežnu put britanske zvezde kao i romantičnu kreaciju u rokoko stilu, midi dužine i neobičnog kroja. Sivkaste salonke s niskom petom i šarmantna punđa su zaokružile ovo savršeno izdanje lepe glumice koja je na pomenuti događaj došla u društvu supruga.  


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...