Jedno od najnovijih prijateljstava na modeling sceni pripada mlađanim koleginicama, Kendall Jenner i Cari Delevingne koje koriste svaku slobodnu priliku da se druže i van modne piste. Dovoljno je da pratite Instagram profil jedne od pomenutih pa da budete upućeni u njihove ludorije sa raznoraznih žurci, koktel večeri, prezentacija, dodela nagrada i sličnih događaja.

Da predstavljaju moćan duo koji može da privuče veliki broj fanova, s jasnim ciljem da kupe određeni proizvod koji Cara i Kendall reklamiraju, prepoznala je ekipa iz magazina LOVE koja je odlučila da na naslovnici najnovijeg broja budu upravo ove dve manekenke. 

Za februarsko izdanje magazina, Kendall i Cara su pozirale u strastvenom zagrljaju ispred norveškog fotografa Solvea Sundsboa. Ova više nego provokativna poza u kojoj Cara drži Kendall, koja ju je opkoračila oko struka, dok kosa obeju manekenki leprša oko lica, tako da imamo osećaj kako je naslovna snimljena u sred neke pustinjske oluje, izazvala je dosta komentara na netu.

U međuvremenu Kendall je za LOVE magazin snimila i praznični, seksi video koji vam prenosimo u nastavku: