Jučerašnja press konferencija na kojoj je zvanično predstavljena (i potvrđena) kompletna filmska i glumačka ekipa dvadeset i četvrtog filmskog nastavka najpoznatijeg filmskog serijala – o tajnom agentu Jamesu Bondu. Uz predstavljanje kompletne filmske postave, otkriven je i službeni naslov filma – Spectre!

Uz Daniela Craiga koji će po četvrti put glumiti najpoznatijeg tajnog agenta, članovi glavne glumačke ekipe su dvostruki dobitnik prestižne nagrade Oscar Christoph Waltz, italijanska glumica Monica Bellucci, njena francuska koleginica Lea Seydoux i britanski glumac Andrew Scott.

Njima će se pridružiti i Rory Kinnear, Ben Whishaw, Naomie Harris i Ralph Fiennes koji će reprizirati svoje uloge iz prethodnog nastavka „Skyfall“.

Snimanje 24-og filma o agentu 007 počeće u ponedeljak, 8. decembra, a kako je najavljeno film će se snimati u Italiji, Maroku, Austriji i našoj zemlji. Film će kao i prethodni Skyfall režirati Sam Mendes.

Inače, Skyfall je postao ubedljivo najkomercijalniji film serijala zaradivši na svetskim bioskopskim blagajnama preko 1,1 milijardu dolara, pa očekujemo da i ovaj koji u bioskope dolazi 5. novembra 2015., zaradi minimum toliko.