Ako se činilo da je ovo godina kompletne medijske dominacije Kim Kardashian, sada više nemamo nikakvu sumnju u to, nakon što je objavljeno da je upravo njena fotografija sa venčanja na kojoj je prikazan slavni par u trenutku kada se prvi put poljubio kao Mrs. and Mr. West, slika sa najviše lajkova na Instagramu.

Pomenuta fotka je do sada skupila više od 2. 4 miliona lajkova, postavši već u samom trenutku postovanja, slika s najviše lajkova u istoriji popularne društvene mreže.

Moramo da priznamo da nismo nimalo iznenađeni, pogotovo ako se setimo izjave poznatog repera da su on i Kim proveli mnogo vremena birajući mesto na kome će se fotografisati, a potom su uložili i dodatnu muku "doterujući" fotku pre šerovanja.

I to sve jer je u poslednji čas, fotografski angažman na venčanju otkazala Annie Leibovitz.

"Šta da vam kažem. Izgleda da se Annie uplašila naše popularnosti. Nemam drugo objašnjenje,"izjavio je svojevremeno Kanye.

Drugo mesto dele dve fotografije.

Slika poljupca između pevačica Ariane Grande i Miley Cyrus i fotografija na kojoj su teen zvezde, Justin Bieber i njegova tadašnja devojka Selena Gomez. Obe imaju po 1. 9 miliona lajkova.