Sve je spremno za večerašnji šou najpoznatije modne kuće donjeg veša, Victoria’s secreta koja će biti održana u Londonu. Dok još brojimo sate do nje, malo smo zumirali (ili da budemo precizniji računali) koja manekenka iz seksi ekipe anđela najviše zarađuje.

Među 40 prelepih modela koje važe za neke od najseksepilnijih žena na svetu, tri su se izdvojile. Da li možete da pogodite ko je u pitanju? Ili koji duo, jer prvo mesto dele dve maneknke, Holanđanka Doutzen Croes (29) i njena brazilska koleginica, Adriana Lima (33).

Pogledajte kako su se manekenke spremale za VS reviju.

Ove dve seksepilne i zavodljive maneknke koje spadaju u „veterane“ iz VS ekipe zaradile su ove godine po 8 miliona američkih dolara što im je takođe obezbedilo i deobu drugog mesto na godišnjoj Forbes listi najplaćenijih modela, odmah iza dominantne Gisele Bundchen!

Pogledajte konačnu line up listu modela koje ćemo videti na VS reviji.

Treće mesto je zauzela Adrianina sunarodnica, prelepa Alessandra Ambrosio (33) koja je ove godine zaradila 5 miliona američkih dolara. Alessandra je poput Adriane takođe imala običaj da se na pisti najekstavagantnije revije na svetu pojavi tokom ili nakon trudnoće. Pre 6 godina je prošetala pistom nakon samo 3 meseca od porođaja, a pre 3 godine je bila jedna od anđela dok je još bila trudna sa svojim drugim detetom.

Četvrto mesto su takođe podelile dve manekenke, Karlie Kloss i Jourdan Dunn (4 miliona).