Pop kraljica je doživela infarkt. Ali, nema potrebe da paničite. U pitanju je gluma, i to više nego uverljiva gluma, izrežirana za jednu od tri naslovnice decembarskog Art izdanja magazina Interview.

Mert Alas, daleko poznatiji kao jedna polovina famoznog fotografskog dua Mert & Marcus, koji stoji iza nekih od najboljih fotografija poznate pevačice, je putem svog Instagrama podelio rezultate najnovije saradnje. U pitanju su  tri naslovnice i modni editorijal, koji je Madonna snimila za pomenuto izdanje magazina.   

A kada pogledate, ne postoji osoba koja je bolja od Madonne za jedno ovakvo izdanje, zar ne?

Svaka naslovnica je osmišljena kao omaž njenim najpoznatijim dekadama: gas maska nas je posetila na turneju Re-Invention, svilen, plavičasti bodi na Confessions, dok je crni korset bio deja vu na poslednji album pop kraljice, MDNA, koji je Madge izdala pre 2 godine.

Pogledajte najupečatljivije Madonnine stilske kombinacije do sada!

Editorijal je ispratio intervju koji je vodio David Blaine, jedan od najintrigantnijih američkih umetnika današnjice koji je bio zadužen i za prošlogodišnje izdanje Art for freedom.

Preslušajte ELLE playlistu od 10 najboljih Madonninih pesama.

Iako detalji intervjua još uvek nisu poznati, nakon što nas je iznenadila najavom novog albuma, jedno je sigurno: KRALJICA SE VRAĆA! 

Mi, oduševljeni!