Poznata holivudska glumica je opet u fokusu svetske javnosti. Dok neki mediji svakodnevno pišu da su se u Pitt/Jolie raju pojavile nevolje, drugi prenose da Angelina Jolie nikada nije izgledala lepše nego sada, tokom promo turneje svog najnovijeg filma Unbroken.

Intrigantna Jolie se našla i na naslovnici ruskog izdanja magazina Interview, i to duplog, za decembar 2014/januar 2015.

Pred objektivom fotografskog dua Sofije Sanchez i Maura Mongiellia, Jolieva je pozirala u stilu Sharon Stone, kopirajući na svoj način famoznu scenu iz blokbastera, erotskog trilera Basic Instict.

Zanimljiva naslovnica nas nije samo podsetila na slavnu pozu iz Basic Instinct (verujemo da je svima poznata scena prekrštanja nogu), već i na Angelinin momenat sa dodele Oscara 2013. kada se pojavila u crnoj Versace haljini s dubokim šlicem, pozirajući konstantno s isturenom nogom, što je rezultiralo nizom komičnih i zabavnih parodija. 

Angie je pozirala za naslovnicu u crnoj uzanoj haljini i stiletto cipelama, s prirodnim makeup-om, što je još više naglasilo njenu lepotu i atraktivnost naslovne.