Juče su u Los Anđelesu dodeljene nagrade American Music Awards koje su privukle sam creme de la creme iz sveta muzike, na čelu sa Beyonce i Jennifer Lopez.

Britanska pop senzacija One Direction je odnela čak tri nagrade (Artist of the Year, Favorite Pop Album i Favorite band) za koje su bili nominovani, dok je reperka Iggy Azalea dobila dve (Favorite rap/hip hop artist i Favorite rap album), te izvela impresivan nastup u duetu sa Jennifer Lopez.

Spektakularnom događaju su prisustvovale i Rita Ora, Heidi Klum, Nicky Minaj, i još veliki broj poznatih. Dominacija u sferi stila je pripala ipak trima curama, i to mladoj Kendall Jenner, njenoj koleginici Gigi Hadid i Seleni Gomez.

Najpopularnija manekenka trenutno, Kendall se pojavila u sivo-crnoj, prozirnoj haljini dizajnera Yigala Azroulea (iz prolećne kolekcije) koju je nosila preko crnog kožnog bodija. Prozirnom haljinom s tačkastim dezenom, dominirao je šlic u prednjem delu koji je otkrio manekenkine seksi, duge noge.

Zahvaljujući vitkoj liniji i ljupkom licu, Kendall je uspela da iznese prilično izazovnu haljinu, učinivši je krajnje elegantnom i savršenom za jedan ovakav event. 

Titulu najelegantnije je prema komentarima kritičara zaslužila Selena Gomez koja se pojavila u jednostavnoj i sofisticiranoj haljini Armani Privea, koju je nadogradila zlatnim, statement narukvicama, crvenim, visećim minđušama, crvenim ružem i punđom, u stilu seksi senjorite.

Jedna od retkih dama koja se pojavila u odelu je bila zgodna Gigi Hadid koja je izgledala izazovno u belom odelu Prabala Gurunga, sa atraktivnim detaljima u plavoj i crnoj boji, ispod kog je nosila čipkani brus koji je kompletnom izdanju pružio jednu dozu erotike i seksepila. Sandale brenda Dolce and Gabbana zaokružile su ovaj seksi, funky look.