Kada ste poslednji put videli da su krznena jaknica, bela bluza i bež maksi suknja od perja izgledali ovako kul u kombinaciji? Nikad? Slažemo se. Ni mi ne pamtimo bolje miskovanje pomenutih.

A opet Jenna Lyons je uspela da učini da ova kombinacija izgleda neverovatno atraktivno, toliko da je pored Solange i Bey, bila najfotografisanjija osoba na venčanju RnB soul pevačice.

Pogledajte venčanicu u kojoj je Solange izabrala da se uda.

Fotografija stajliš Jenne kako dolazi na venčanju ogrnuta jaknom dok joj perjana suknja slobodno leprša pri hodu je brzinom svetlosti postala najšerovanija slika na Instagramu/Tumbrl/Pinterestu/Facebooku, a tome je najviše kumovala činjenica da je Jenna izgledala kao da ide na snimanje modnog editorijala, a ne na venčanje.

Pogledajte kako Solange đuska sa sinom na svom venčanju.

Magična, creamy kombinacija koja je ispratila dresscode venčanja "all in white", dokazuje da je Jenna pro u stilizovanju i da uvek može da iznese ženstvene i seksi kombinacije. Moramo, takođe, da primetimo da je Jenna ovom kombinacijom pomalo ukrala show slavnim sestrama izgledajući daleko stilizovanije od njih.

Sorry Bey i Solange ali kreativna direktorka brenda J. Crew koja je inače po prirodi pravi kameleon u modnom svetu je iznela krajnje killer kombinaciju i zasenila vaše kombinacije.