Sada je već zvanično: Nicole Richie je najveći kameleon iz sveta poznatih. I to magičan, bajkovit. Zašto? Iz jednog prostog razloga: ova žena uspeva da iznese sve moguće boje kose, kao i sve modne trendove koji se smenjuju.

A poslednja transformacija nam se možda najviše i sviđa, iako moramo da primetimo da je ovaj look od svih dosadašnjih najmisteriozniji i najmračniji jer Nicole izgleda kao Ice Queen.

Žena koja je u poslednjih godinu dana šetala kratku kosu u boji lavande, sada je pastelno ljubičastu kosu ofarbala u modroplavu boju koja na prvi pogled izgleda kao crna, ali je u stvari tamnoplava. S obzirom da smo je viđali u tirkiznoj, baby blue, pink, crvenoj, ova boja je bila logičan splet okolnosti. Uostalom, Nicole je čak pokrenula trend sivkastoplave boje kada se pojavila na prošlogodišnjoj Met Gali.

Najnoviji look, Nicole je prošetala na Baby2Baby gali koja je održana ovog vikenda u Los Anđelesu, dokazavši da je u domenu stajlinga odavno prešla viši nivo. Naime, Richie se pojavila u beloj kreaciji dostojnoj jedne kraljice, sve sa ušivenim plaštom koji je nalik ogrtaču kompletirao ovo ice queen izdanje.

Ako ste kojim slučajem pomislili kako haljinu potpisuje neki prestižni modni brend, imamo iznenađenje za vas: bela toaleta je kreacija švedskog brenda H&M! I košta neverovatnih 40 dolara!

Nažalost, haljina je već rasprodata (iako ne sumnjamo da će ekipa iz H&M-a uskoro plasirati nešto slično), ali poenta: Nicole Richie, čista desetka!