Ona je muza Marca Jacobsa, Karla Lagerfelda i Anye Hindmarch, pa je često viđamo u kreacijama pomenutih dizajnera koje kao da su krojene specijalno samo za nju.

U jednoj takvoj haljini, starija sestra Care Delevingne, prefinjena Poppy, uspela je da ukrade show na humanitarnoj MoMA gala večeri koja je održana u Njujorku.

Na gala eventu koji je u u ulozi domaćina vodio meksički reditelj Alfonso Cuaron, Poppy je blistala u dramatičnoj, multikolorističkoj haljini midi dužine, koja je izgledala kao delo savremene umetnosti, nalik platnu po kom je neko slobodnim potezima četkice isprskao osnovu najrazličitijim bojama.

S obzirom da je glamurozan događaj bio održan u jednom od najpoznatijih muzeja na svetu, Poppy nije mogla da izabere bolji model od ove Chanelove raskošne haljine kratkih, puf rukava opšivenih sitnim detaljima i razigranim faltama na donjoj suknji, iz kolekcije za jesen 2014.

Pletenica, neutralna šminka i metalik salonke finiširali su ovaj šik i moćan look koji je totalno u stilu eklektične Poppy!