Ona je jedna od dama koja ume da iznese na jednako efektan način i glamurozne kreacije, koliko i ležerne, dnevne kombinacije koje možete da nosite bez problema i nekim večernjim povodom.

Da joj ležerne odevne kombinacije možda još više leže, queen Bey je dokazala pre neko veče kada je njujorškim ulicama prošetala jednu ležernu i kul kombinaciju koju lako možete da iskopirate u svojoj varijanti. Potrebna vam je samo jedna karirana košulja i kožna suknja, po mogućstvu pencil kroja, iako smo mi odmah zamislili ovu kombinaciju i sa nekom kožnom na falte.  

Rnb diva koja je prošle nedelje najavila svoju saradnju sa britanskim brendom Topshop je izgledala kao prava urbana cura dok je pozirala okupljenim paparazzo fotografima u chic kožnoj pencil suknji u plavosivkastoj boji koju je finiširala pamučnom kariranom košuljom, pokazujući kako kožu možete da kombinujete i sa drugim teksturama od pletiva. 

Da prati trendove, Beyonce je pokazala kada je kompletan look nadogradila poludubokim čizmicama i detaljem u vidu delimično uvučene košulje u suknju s jedne strane.

Čista desetka Bey!