Slavna glumica koja će uskoro postati majka, kad god se pojavi na ulicama svetskih metropola uvek izazove pažnju, bilo da je u solo varijanti ili u društvu prijateljica, kao što je bilo ovoga puta kada nas je opet osvojila svojim trudničkim stilom, u crnoj pelerini sa crvenim detaljima, koju potpisuje Lindsey Thornburg.

Pelerinu koju možete da kupite na glumičinoj lifestyle stranici Preserve, nosila je uparenu sa uskim, crnim farmericama i jednostavnim crnim, dubokim čizmama, a kompletan look zaokružila je crvenim ružem na usama i svojom raskošnom kosom.

S obzirom da je 27-godišnjakinja tek pre mesec dana objavila da ona i Ryan Reynolds očekuju prinovu, očekujemo još mnogo zanimljivih trudničkih kombinacija.

Inače, pončo, pelerine, masivni vuneni ogrtači najveći su hit među poznatim damama, a savršeno odgovaraju trudnicama jer kamufliraju zaobljeni stomačić. Popularizaciju pomenutih modela pokrenula je britanska modna kuća Burberry, odnosno njeno "ćebe" sa personalizovanim monogramom koje smo nedavno videli na Oliviji Palermo, SJP i Eleni Perminovoj.

"Zgrabite neko ćebe pre izlaska iz kuće, prebacite ga preko ramena i već ste u trendu!" izjavila je poznata stilistkinja Natalie Saidi za Us Weekly.