Coco Rocha: Prozivke na račun Kendall Jenner nisu dobre za naš posao

foto: Profimedia

31. 10. 2014.

Jedna od najboljih manekenki na svetu se osvrnula na tvrdnje da je mlađa sestra Kim Kardashian pretrpela određenu vrstu torture od koleginica.....

Iako je dominirala na nedavno završenom Fashion Week izdanju, nova muza najpoznatijih modnih dizajnera, Kendall Jenner je prema tvrdnjama neimenovanih izvora bila konstantno ismevana i verbalno maltretirana od strane svojih koleginica. Izveštaji su išli do te mere da je neko spomenuo kako su mlađoj sestri Kim Kardashian u sok ljubomorne manekenke ubacile opušak od cigare?!

Dok je Kendall izbegavala da reaguje na ove priče, nastavljajući s dominacijom na najvećim revijama, neke od njenih iskusnijih koleginica nisu ostale neme. Čak naprotiv, burno su reagovale smatrajući da je takvo ponašanje i gostoprimstvo u svet modelinga, detinjasto, bezobrazno i da ne doliči modelu koji sebe smatra profesionalcem.

Poslednja u nizu koja se osvrnula na ove tvrdnje je Coco Rocha koja je konstatovala da ovakvo ponašanje u bekstejdžu nije retkost...    

"To je vrlo loše za svet modelinga. Baca neku užasnu sliku na to kakve smo. I ako je istina da se sve to desilo, frustira me ta činjenica..," izjavila je Coco u razgovoru za Huffington Post.

Coco je takođe napomenula da često viđa da se pojedine manekenke poigravaju sa ostalima, ali da su tome prevashodno sklone devojke koje tek počinju, koje su nesigurne i izrazito mlade.  

"Morate da shvatite da je revija nalik srednjoj školi. To su sve mlade devojke, ambiciozne i pune gordosti. A Fashion week traje skoro pa dva meseca. Logično je da ste u nekim trenucima umorni, isfrustirani i da možete lako da planete."

Pogledajte kako čuva svoju liniju Kendall Jenner.

Rocha savetuje mlađe koleginice da prestanu da glume neke zvezde i da se fokusiraju na posao ukoliko misle da napreduju.

"Kada vam se skupi sav umor i bes, sklonite se na neko mirno mesto gde možete da budete sami sa sobom, ne biste li smirili strasti: jer iako vam se čini da nije tako, ljudi prate svaki vaš korak i neće im se svideti ako se ponašate neprimereno jednoj ozbiljnoj i predanoj manekenki. Zapamtite da bez obzira na to koliko imate godina, od vas se očekuje jedno zrelo ponašanje."


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin