Da li postoji neki look koji Angelina ne može da iznese? Čini nam se da ne, pogotovo ne nakon što smo videli ove fotografije na kojima je Jolie nalik fatalnim plavušama iz zlatnog doba Holivuda.

Naime, holivudska glumica (39) koja trenutno na Malti snima svoj najnoviji film By the Sea u kom glumi pored supruga i glumca Brada Pitta, za potrebe snimanja se ofarbala u platinastu nijansu plave. Fotografija na kojoj je Angie obučena u lepršavu belu haljinu od šifona, stilizovanu ešarpom u žutomaslinastoj boji posvedočile su kako atraktivnoj glumici stoje sve boje kose, s obzirom da smo je do sada videli u crnoj, kestenjastoj i crvenkastoj nijansi, i u svakoj je bila jednako zavodljiva i zanosna.

Inače, ovo je prvi film koji slavni par zajedno snima posle 9 godina pauze. Tada su svoj glumački talenat udružili na setu za film Mr. & Mrs. Smith, koji je btw bio fatalan i sudbonosan za oboje, jer su ljubav s platna preneli i u stvaran život. By the Sea koji s nestrpljenjem iščekujemo pratiće životnu priču jednog para, dok će radnja biti smeštena u Francusku, sedamdesetih godina prošlog veka.