Možda vas njena pojava iritira, diže vam kosu na glavi, ali Kim Kardashian (34) je neosporivo žena koja je uspela da pre tridesete godine postane multimilioner, čije se bogatstvo procenjuje na 200 miliona američkih dolara!

Plus ona je jedina iz sveta poznatih koja je uspela da na društvenim mrežama stekne armiju od više od 60 miliona pratilaca: 20 miliona (Instagram), 23 miliona (Facebook) + 24. 8 (Twitter)!

Upravo ove brojke preporučile su rijaliti zvezdu za jednog od predavača na tech konferenciji koja je održana ovog vikenda u Kaliforniji na kojoj je Kim najviše pričala o svojoj strategiji koju ima za društvene mreže. I iako su mnogi očekivali da ovo predavanje bude jedno od najčudnijih u istoriji neke konferencije, to se ipak nije desilo, i svedočili smo više nego zanimljivom razgovoru. 

Donosimo vam 6 iznenađujućih činjenica koje je Kim otkrila u razgovoru sa Kim Swisher.

1. Na glasine da je plaćena po 10 hiljada dolara za svaki tweet koji postuje: "E kad to bilo tačno, onda bih na svake dve sekunde postovala". Pametno zboriš Kim.

2. Kim je otkrila da sve postove na profilima postuje isključivo ona i da se čudi što ostale njene kolege se oslanjaju na svoje zaposlene. "To je nešto što morate vi da uradite jer samo vaše misli možete vi da prenesete."

3. Drži se pravila kada je u pitanju postovanje: "Imam pravilo koje se zove 3 slike. Kada postujem, ne postujem nikad više od 3 slike jer mi to totalno poremeti feed."

4. Od svih mreža najviše voli Instagram: "Daje daleko veću kreativnost od Twittera i Facebook-a."

5. Najšokantnija vest: Kim koristi BlackBerry za sve što postuje! "Da, imam iPhone, ali isključivo koristim BlackBerry Bold, jer ukoliko želite brzo da napišete neki mail ili poruku to teško da možete da uradite na touch screenu, potrebna vam je tastatura. Imam ih 4, i sve sam ih nabavila preko eBay pošto ih je teško naći u prodavnicama.

6. U budućnosti Kim namerava da se skoncentriše još više na svet mobilnih telefona, kao i na društvene mreže koje koristi svakodnevno u marketinške svrhe.

U nastavku pogledajte kompletan razgovor: